ME4ALL persoonlijkheidstest voor particulieren

Ieder individu draagt het potentieel voor zijn of haar eigen unieke talenten al in zich, vergelijkbaar met een vlierbes die de blauwdruk van de vlier al bij zich heeft. De vraag is dus, wat maakt jou uniek? Wat maakt dat jij bent wie jij bent? Wat is jouw blauwdruk? Wat drijft jou? Waarin stop jij je energie? Wat maakt het dat je met plezier naar je werk gaat of juist niet meer? Hoe zit het met je motivatie? Wat is jouw volgende stap in je ontwikkeling? Je krijgt een echt antwoord op 3 vragen waarmee de persoonlijke ontwikkeling altijd mee begint, wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik naar toe?

ME4ALL maakt onderscheid en geeft inzicht in natuurlijke kracht, natuurlijk talent en fragiele kracht. Met natuurlijke kracht wordt bedoeld het authentieke gedrag dat geen moeite kost. Natuurlijk talent kan goed worden omgezet in natuurlijke kracht. Fragiele kracht kost veel energie en blokkeert het natuurlijk talent.

ME4ALL kan ingezet worden voor
Iedereen
ongeacht de leeftijd of functie, zoals een ondernemer, werknemer, werkzoekende, of wat je ermee wilt meten zoals een studie- of carrièrekeuze. Alles wordt immers eenvoudiger als iemand zich bewust is van zijn echte talent. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, jezelf leren kennen, carrière switch, waar wil ik naar toe?

Werkwijze
Drijfveren zijn onbewust. Het onbewuste communiceert met beelden. Dat is ook de reden waarom de test begint met beelden. De vraagstelling is zo, dat je 4 beelden kiest in je voorkeur en 4 beelden niet kiest. Met andere woorden, je kunt het niet goed of fout doen, perfectie bestaat niet. Het tweede deel van de test is cognitief: in welke 10 competentie omschrijvingen herken je, op dit moment, jezelf het beste? De combinatie tussen onbewuste en bewuste keuzes is uniek en laat zien wanneer je vanuit je natuurlijke kracht werkt en wanneer je vanuit je fragiele kracht handelt. De test doe je online (ongeveer 15 minuten), in je eigen tijd op je eigen gemak. Na de meting vindt er een persoonlijke terugkoppeling plaats en je krijgt een rapportage mee.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op via “Contact”.